ads

Všetko pre Igorov sen

Ak zachránia Matoviča pretiahnutí fašistickí tvrdí kresťania, tak sa staneme poníženými účastníkmi najdrahšej a najzvrhlejšej epizódy Modrého z neba v histórii.

Samozrejme, s "tvrdými kresťanmi" mi okamžite napadlo kopa ďalších vtipov. Tie ale nemôžem dať verejne, pretože z kresťanskej tvrdosti sa sranda verejne robiť nemôže. Takže ich budem dávať len do mobilnej appky. Prvý z nich tam už moji predplatitelia vidia medzi bonusmi. Budem rád, ak sa k nim pridáte. Appka sa sťahuje tu:

 

4 komentáre :

  1. Matovič je najväčšie sklamanie po roku 1989. Od komunistov ako Fico sa nedalo nič čakať, len deštrukcia, populizmus, kradnutie. Ale s Matovičom sa spájalo veľa nádejí. Skončil ako zákerný populista. Ten chorý mozog ešte aj do blahoželania Kollárovi k jeho 38. dieťaťu vložil útok na Sulíka. Už mu načisto preplo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tí čo volili Matoviča, lebo si s ním spájali veľa nádejí, sú hlupáci. Nevravím, že ma jeho schopnosť prerážať dno dna neprekvapila, až takúto tragédiu som veru nečakal, ale bolo veľa indícií, že to určite nedopadne dobre.

      Najhoršie je,že väčšina tých ľudí, čo dala Matovičovi dnešnú moc, nebude v budúcnosti voliť o nič lepšie, ako v roku 2020.

      Odstrániť
  2. mal som MOKRÝ SEN ?

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.