ads

Putinov ťažký kaliber

Pápež poslal odkaz, že slečna Duginová bola nevinnou obeťou vojny a že za vojnu môžu tí, ktorí pomáhajú Ukrajine zbraňami. Keby sa chcel z nejakého dôvodu votrieť Putinovi do priazne, poprípade mu ten text rovno poslali z Moskvy, nevyzeralo by to inak. Taký Chmelár z Vatikánu.

A s tou milou a láskyplnou slečnou, čo už nestihne viac žiadať vyhladenie iného národa, resp. s tým čo po nej ostalo, som urobil včera ešte jeden extra čierno-čierny vtip. Samozrejme je schovaný len medzi neverejnými bonusmi v mobilnej appke, určený len mojim predplatiteľom a podporovateľom. Verím, že ich už baví. Ak má aj vás, tu si appku najskôr stiahnite:
 

2 komentáre :

  1. mam rad vase vtipy, v tomto pripade som si pozrel original v taliancine, a nie celkom suhlasim s prekladom pripadne interpretaciou. Ja by som ho prelozil: "Myslim na chuderu dievcinu, ktora vyletela do vzduchu koli bombe pod sedadlom auta v Moskve. (bodka) Nevinni platia za vojnu." Tento prvy usek by sa dal pochopit a spojit. Ale ta druha cast mi pride uz uplne prekrutena: "A ti, ktori zarabaju na vojne a obchod so zbranami, su delikventi, ktori zabijaju ludskost/ludstvo." Ci?

    https://youtu.be/5eMT9-dB45w

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo sa má čo senilný pápež vyjadrovať k nejakej chudere ruskou tajnou službou vyhodenou do luftu?

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.