ads

Motivačný diár Cynickej obludy 2022


Nespoliehajte sa na samozvaných mudrcov, že vám donesú, čo potrebujete. Najmä ak už máte doma dostatok myrthy, kadidlo už nemáte kam dávať, štrikovaných ponožiek plnú skriňu a to čo v skutočnosti zúfalo potrebujete je Motivačný diár Cynickej obludy na rok 2022.


Tento rok v najlepšom diári na trhu nájdete praktický návod na vyriešenie problémov s mentálne poddimenzovanými voličmi, interaktívny Kotlebov Tinder, kompletný text povestného bruselského diktátu, pomoc obočiu Anny Záborskej nájsť Annu Záborskú, jednoznačnú odpoveď na otázku prečo byť milý k ľuďom, odkaz Cyrila a Metoda, alebo Štefánika ako najlepšieho slovenského gymnastu. To je len úplný zlomok z jeho užitočného a predsa stehytrhajúceho a nožíky vo vrecku otvárajúceho obsahu. Desiatky vtipov, ilustrácií od Kukučky, kratších aj dlhších textov a k tomu samozrejme ešte aj samotný diár s menami, sviatkami, kalendárom na každý deň, narodeninami všakovakých politických tragédov, kopou miesta na zapisovanie či super originálnym priestorom na osobné venovanie. 

Vydávam tento diár už piaty rok po sebe. Je premakaný do posledného detailu a taký natlačený zábavným obsahom, že by v tejto krajine mohol robiť hlavného hygienika. Žiadnou inou publikáciou tak nepotešíte svojich priateľov a neurazíte svojich nepriateľov, ako práve ním. Keď si ho nekúpite, budete banovať ako Blaha na svojom fejsbučiku!

Tu je z neho zopár ukážok:















2 komentáre :

  1. Neviem nikde zohnať "cynickú obludu" na rok 2023, nemáte niekde jeden kus zapadnutý? Prosiiiim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diár na rok 2023 nevyšiel. Dal som si rok pauzu. Ale sľubujem, že 2024 zasa bude.

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.