ads

Pokoj, je to len politika

V júni prezidentka Čaputová oznámila, že už nebude opäť kandidovať. Hysterické reakcie ľudí a najmä médií z jej naklonenej bubliny boli učebnicovou ukážkou kmeňového myslenia a moralistického gýča hraničiaceho s kultom osobnosti. Každý máme niečo smiešne.

PÔVODNÝ TEXT Z JÚNA 2023

Tisíce ľudí, priebežne hecovaných hysterickými médiami si už niekoľko dní obhrýzajú nechty v strese z toho, ako sa Zuzana Čaputová rozhodne ohľadom budúcej kandidatúry. A na čo je to dobré? Fakt nemáte v živote nič dôležitejšie, než politiku?


Môcť robiť vtipy o komkoľvek môžem jedine vďaka podpore predplatiteľov, ktorí majú moju mobilnú appku. Ak chcete necenzurovanú Cynickú obludu s viac ako 860 neverejnými vtipmi navyše a patriť medzi priamych podporovateľov mojej tvorby, tu si ju stiahnite:

 

3 komentáre :

  1. . . . píše čudák divného vzhľadu, ktorý sa radšej odsťahoval na Madeiru . . .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ako keby si napísal, že radšej si užíva výhru v lotérii, než aby naďalej makal pri páse.

      Odstrániť
  2. Alternatívou záujmu o veci verejné nemôže byť masový exodus na exotický ostrov, či utiahnutie sa do osobného života. V Rusku to skúsili - všetci vidíme, ako to dopadlo.

    Bohužiaľ, mnoho osobností rangu Čaputovej, ktoré by pritom boli populárne i mimo liberálnej bubliny, Slovensko nemá. Je normálne byť z jej odchodu znepokojený a i smutný, i keď máte plnohodnotný osobný život.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.