ads

Vráť sa do hrobu!

Rok 2021 končil zistením, že ubudlo 300 tisíc veriacich a tak sa v cirkvi rozhodli, že musia zmeniť svoj imidž zaostávajúcej neznášanlivej organizácie. Hneď v januári 2022 sa na to podujal biskup Haľko, ktorý vybuchol, keď na RTVS uvidel bozk dvoch žien. Kde vzal v 18. storočí televízor, dodnes nevedno. 

------------
Pôvodný text z januára 2022:

Dáky biskup Haľko sa strašidelne rozčúlil, lebo v televízii videl ako sa pobozkali dve ženy. Treba mu však uznať, že na niekoho, kto má, súdiac podľa názorov, asi tak 184 rokov, biskup Haľko veľmi dobre vyzerá. 

Samozrejme, že mi to nedalo a urobil som tento rok s týmito nádherne zaostalými požieračmi daní mnoho ďalších vtipov. Tie už som nedával verejne, aby katolibancom neodvalovalo toľko dekle a furt ma neobťažovali. Predplatitelia mojej mobilnej appky ich však už vidia. Ak chcete aj vy, tu si appku stiahnite:

 

1 komentár :

  1. Biskupa Haľka poznám cez svojich silno veriacich rodičov. Je to veľmi vzdelaný a rozhľadený človek. To oni bývajú. O to skôr potom šokuje stredoveký prístup a netolerancia k inakosti, ktorú by ako boží zástupca mal prijať za svoje.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.