ads

Zo života odborárov

Na tento vtip nebolo treba nič iné, len zhrnúť obsah dvoch bezprostredne po sebe idúcich tlačoviek predsedu odborov Machynu. Prebujnená pobočka Smeru si svoje zadanie plní svedomito.

Včera som urobil aj vtip o obľúbenom smeráckom skandovaní. Ale keďže v ňom používam jazyk jeho najvyšších predstaviteľov, nemôžem ho dať verejne. Takže je len medzi bonusmi v mobilnej appke a jej predplatitelia ho tam už vidia. Ak chcete aj vy, tu si appku stiahnite:

 

6 komentárov :

  1. Predseda KOVO a nie KOZ.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nech tento dlhoročný odborársky predák zverejní svoj plat a majetky !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Predstavitelia odborov ako smerák Machyňa sú novodobí šľachtici.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zbytočná škodlivá banda komančov slúžiaca Hranolovi. 6 slov, lebo na tento relikt komunistickej minulosti netreba viac. Je to všade na svete úplne zbytočná banda darmožráčov, ktorej jediným cieľom je uživiť sa. Nikdy v živote som v robote nepotreboval odbory, lebo som nekradol a v robote som sa snažil. Nikdy som nemal problém s dochádzkou a makal som tak, aby za mnou bolo vidieť slušnú robotu. Vždy za mňa hovorili výsledky a nie odbory. Sú to paraziti a u nás naviac skorumpovaná piata kolóna Hranola.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne tak, je to banda, ktorá myslí hlavne na seba, sú to prižívnici na ktorých by sa mala pozrieť NAKA. Je to pozostatok komunisticko-ficovskej bandy, majú všetko nadpriemer obyčajných ľudí, stačí sa im párkrát do roka prejsť v montérkovej súprave na čele sprievodu a kecať sprostosti, balamutiť tých ktorých potrebujú. Nech žijú aj oni tak ako ľudia, ktorí stratili prácu. Oni si desaťročia žijú ako veľkí pani, bez práce !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento človek by sa mal hanbiť, háji SMER celé roky

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.