ads

Burani v NRSR

Richard Sulík sa cez víkend rozhodol predstaviť svetu Slovensko ako raj buranov. Ale zasa na druhej strane, keď sa pozrieme na celkový kontext exkurzie bulvárnej, spodinou obdivovanej sedlače v NRSR, zasa až tak ďaleko od pravdy to nie je.

A keď už je reč o Borisových prednostiach, tak ten sa momentálne snaží pretiahnuť Romanu Tabak. Do svojho klubu. Urobil som o tom práve bonusový vtip, ktorý samozrejme nemôže ísť verejne. Je určený len pre predplatiteľov mojej mobilnej appky a tí ho už vidia. Ak chcete aj vy, tu si prosím appku stiahnite:
 

8 komentárov :

  1. Ke´d tu môže šefovať emeritný vekslák , ty a tvoja ste tu iba ozdoba! Až potom , keď zavolám do parlamentu Borata , potom narazím na dne!
    Kapitán Danko kde si ! Vráť sa ....všetko bude odpustené!
    Pane Bože , kde som mal rozum , ja som "IT" volil !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parlament nie je maštaľ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. máš pravdu, poslanci by odtiaľ mali odísť :)

      Odstrániť
  3. Kaviarenski povalaci, a čo budete hovoriť, keď po vzhliadnutí Geissenovcov na SK v nemeckých a iných tv príde k nám o milión turistov viac?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja budem hovoriť, že tu máme milión kusov hroznej, nevkusnej sedlače a utešovať sa, že si dojedia svoje z domu privezené chlebíky a odtiahnu.

      Odstrániť
    2. Bez ohľadu na trápny úlet s Geissenovcami, označenie nemeckých turistov za "kusy" a hroznú a nevkusnú sedľač je ešte o 2 stupne ťažší primitivizmus, ako ťahanie tej zvláštnej dvojice do NR SR. To je už úroveň Blahu.

      Odstrániť
    3. Ale kdeže nemeckí turisti. Fanúšikovia Geissovcov sú hrozná a nevkusná sedlač a je úplne jedno odkiaľ pochádzajú. Propagovať Slovensko cez Geissovcov sem môže prilákať presne len takú sedlač.

      Odstrániť
    4. Ja si ako podnikateľ nemôžem dovoliť posudzovať IQ mojich klientov. Som vďačný za platbu od každého klienta. Rovnako ani slovenskí hoteliéri asi nebudú ohŕňať nosom nad nemeckými eurami, lebo mi prídu rovnako dobré, ako slovenské eurá. A ak sem prídu míňať peniaze aj tí úplne najsprostejší z nasprostejších, budem rád, ak nám zdvihnú príjmy. A či niekto pozerá Geiissenovcov, alebo Noru Mojsejovú, to ma nezaujíma. Ich prejavy ma nebavia, nudia. Ak to niekoho baví, nech si to pozerá, nechápem v čom je problém. Asi mám aj ja nízke IQ, keď nechápem hodnotu nemeckých euro od fanúšikov nejakej reality blbošou. A z úvodu vlákna by som poprosil toho silného mysliteľa, aby mi už niekto konečne vysvetlil, čo je to ten kaviarenský povaľač. To je nejaká inverzná funkcia od umasteného proletára? To vás ani v 21. storočí neopúšťa ten archaický boľševický slovník?

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.