ads

Chudáci učitelia

V rámci spravodlivého boja učiteľov za vyššie platy sa do sporu dostal minister školstva a minister financií - obaja vyhlásení zástancovia kvalitného školstva uznávajúci potrebu vzdelania pre rozvoj spoločnosti.

Najlepší spôsob ako sledovať Cynickú obludu je v mobilnej appke. Jednoducho si ju stiahnite a nielen uvidíte všetky nové verejné vtipy, ale ešte aj o každom dostanete notifikáciu hneď ako vyjde, aby vám už žiadny neušiel. A je to úplne zadarmo. Appka sa sťahuje tu: 

 

4 komentáre :

  1. no sak sa dakde pisalo, ze jednotkari nakoniec robia pre trojkarov. a tito pajaci to len potvrdzuju

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dvaja magistri = namet pre novu hru Jonasa Zaborskeho - boze dokonca minister skolstva je plagiator? To snad nie je mozne. To je horsie nez kocurkovo.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ale tak zas nebuďme zlí. Grohlingov prehrešok s diplomovkou je zhruba na úrovni, ako by Cynická obluda parafrázovala svoj starší vtip a neuviedla zdroj. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Grohling neurobil nijaký prehrešok. Jeho práca je úplne OK. To polovica Smerákov dostala do daru tituly z Banskej Bystrice od Mamojku a všetci sú tichúčko a spokojnučkí. Polovica zo Smerákov by mala problém zmaturovať, keby nemali rodičov komošov, ktorí im kúpili maturitu. Viď brusič Brav z Čistého dňa. Ten nedokázal ani zmaturovať a predsa mu boľševici kúpili aj maturitu, aj titul JUDr.

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.