ads

Farárska dilema

Taká krásne zaostalá farská republika, vystavaná z vôle populistov a fašistov, sa nám tu rodí a jej vláda pri bezhlavom rozhadzovaní peňazí úplne zabudne na svojich najdôležitejších propagandistov? 

Ďalší vtip, ktorý som k tomuto práve spravil je ešte oveľa priamočiarejší, takže ho už radšej nedám verejne. Tak ako viac než 640 iných necenzurovaných bonusov, predplatitelia mojej mobilnej appky ho už vidia. Ak chcete medzi nich patriť a podporiť moju tvorbu, tu si appku najskôr stiahnite:

 

8 komentárov :

  1. Strašne trápne…

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre niekoko trápne, pre niekoho výstižné a vtipné

      Odstrániť
    2. Viem viem, najväčší sebci a egomonštrá toľko zlosti v sebe neudržia, dať deťom, keď ja nemám... kto to kedy videl?

      Odstrániť
    3. Ako ved teda davajme kolko znesu. Len mali by sme mysliet aj na to co bude za 10 rokov, nielen buduci rok. Dalo by sa ovela rozumnejsie opatrenie spravit na to aby ziskali aj deti aj republika.

      Odstrániť
    4. A kto dá peniaze deťom, ktoré napr. vychováva slobodná matka alebo otec, alebo rodičia bez práce? Tie deti žijú z výrane menej peňazí, ako stredná vrstva, na ktorú Bambus cieli pri tomto púšťaní žilou štátnej pokladnice.

      Odstrániť
  2. ako... "priznám sa k deťom?" k tomu čo robí s cudzími či k tomu že má svoje?? za cudzie ho povýšia, za svoje dostane prídavky...damn, tieto dvojznačné ftipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Co to za katolicku robotu ked ju aj tak vsetku oddrie Pan Boh. Jemu treba pridat - peniaze.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.