ads

"Iné odborné názory"

Vzniklo usmernenie vydané naozajstnými odborníkmi o tom, že transrodových ľudí už netreba kastrovať. Len čo sa Záborská a spol. o ňom dozvedeli, spustili taký svätý krik, že minister Lengvarský všetko zastavil a zvolal stretnutie s "inými odbornými názormi". A to je naozaj krásny eufemizmus pre "nenávistné postoje hlúpych stredovekých fanatikov." 

Samozrejme o tom s akou vervou sa Záborská začala zrazu zaujímať o penisy sa robia vtipy jedna radosť. Rovno som taký jeden spravil a rozhodne ho nemôžem dať verejne. Predplatitelia mojej mobilnej appy sa však už z neho môžu tešiť medzi bonusmi. Ak chcete k nim patriť, tu si appku najskôr stiahnite:
 

8 komentárov :

  1. K tomuto by niečo nebolo? Či to je už moc veľký hardcore? https://www.facebook.com/groups/190910231577000/permalink/955311848470164/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taki ludia necitaju.. mozno to len tvrdia..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. možno by čítanie biblie obohatilo aj autora obludy ;-)
    už iba to, že je to najlepšie zachovaný staroveký text, je na zváženie a určite to môže byť (min.) kultúrne obohatenie aj pre prvoplánového ateistu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cynicka obluda2. mája 2022 o 14:15

      Dovolím si tvrdiť, že som s obsahom Biblie oboznámený lepšie ako väčšina bežných slovenských katolibancov a čitateľov klérofašistického Postoja.

      Odstrániť
    2. Aj ja som prečítal veľkú časť Biblie. 1. Biblia nie je najstaršie zachované literárne dielo. Sú omnoho staršie sumerské a egyptské spisy. Mimochodom, Biblia z nich evidentne čiastočne čerpá. Ak by mal byť kultúrnym obohatením Starý Zákon, plný vrážd a vojen, tak ďakujem pekne. Pri tom práve z neho klerofašisti (predovšetkým z Levitiku) z radosťou čerpajú. Ale celkom zaujímavo. Používajú Starý (ale aj Nový) Zákon ako trhací kalendár. Jednoducho nehodiace sa preškrtnite. A tak zvesela jedia bravčovinu, nedávajú sa obrezať atď, ale na druhej strane by najradšej vyvraždili všetkých homosexuálov, atď...

      Odstrániť
    3. Biblia nie je staroveky text. Je to kompilacia vybranych starovekych textov, ktore pochadzaju z roznych obdobi, roznych oblasti a roznych jazykov. Nehodiace texty sa oznacuju tak trochu pejorativnym vyrazom "apokrify". Tieto texty boli tisice krat prepisovane a prekladane medzi roznymi jazykmi. O kvalite tych prekladov ci prepisov sa mozeme iba domnievat, takze "zachovalost" je tiez diskutabilna. Okrem toho, existuje mnozstvo roznych verzii Biblie, podla potrieb tej ktorej cirkvi/sekty (vratane katolickej). Svaty Lucius by o tom vedel rozpravat.
      Podstatnejsie je vsak to, ze na Slovensku sa hlasi ku krestanstvu takmer okolo 80% populacie, no napriek tomu vacsina naroda voli komunistov, fasistov, mafianov, a kriminalnikov rozneho druhu. Netrufam si povedat, kolko z tychto krestanov/volicov aspon raz precitalo Bibliu, ale vela asi nie. O cirkvi, kde sa da predpokladat, ze vacsina clenov (nelaikov) Bibliu aspon raz citala, sa radsej ani nebudem vyjadrovat.

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.