ads

Konečne bezbranný nepriateľ

Viac ako dva roky sa Matovič pokúšal porážať čokoľvek od korupcie až po infláciu. A až teraz pochopil, že ak chce aspoň nejaký úspech, musí nájsť nepriateľa, ktorý sa nebude brániť. A tak povolal kolegov fašistov, zaktivizoval katoliban a hor sa bojovať s veternými mlynmi liberalizmu. 

Práve som urobil aj vtip o tom ako sa stretnú orbánovský iredentista a kotlebovský fašista a nanešťastie sa navzájom nepozabíjajú. Iste uznáte, že také niečo nemôžem dať verejne. Predplatitelia mojej mobilnej appky však ten vtip už vidia medzi bonusmi. Ak ho chcete aj vy, tu si prosím appku stiahnite a predplaťte:
 

4 komentáre :

  1. Keby sa Matovič aj vo vláde stále hral na opozičníka, keby otáčal z pravičiara na ľavičiara, keby nonstop vybľakoval populistické táraniny, keby rozvracal verejné financie aj každý deň, ako-tak by sa to možno dalo ospravedlniť. Ale jeho psychopatické útoky na koaličného parnera sa nedajú ničím ospravedlniť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kedze som asi sadomasochista, tak som si pozrel minule jeho tlacofku, on podla mna nie je v poriadku co sa tyka psychicky

      Odstrániť
  2. ak mu to pomoze rychlejsie do hrobu sme vsetkymi za kazdy je nahraditelni

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Matovič je psychicky narušený. Je to hnusný zákerák, pomstychtivec. Sadol na lep Kollárovi a teraz paktuje s fašistami.Jeho úhlavní nepriatelia sú prezidentka, Sulík, Baťová, Radičová, novinári a všetci, ktorí ho kritizujú.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.