ads

Najväčší ruský úspech

Keď bude Vrahimír Putin potrebovať utešiť, vie kam sa obrátiť. 


Urobil som dnes aj vtip s rusmi a Rusmi. Ide v ňom však o porušťovanie nevinného hmyzu a tak ho samozrejme nemôžem dať verejne. Je určený len pre predplatiteľov mojej mobilnej appky a tí ho už vidia medzi bonusmi. Ak chcete aj vy, tu si najskôr appku, prosím, stiahnite:
 

8 komentárov :

  1. Prosím neurážajte voličov.
    Smer (spolu s niektorými inými stranami spoliehajúcimi sa na jednobunkovcov) má IBA fanúšikov. Volič totiž vníma, rozmýšľa, zvažuje a po voľbách takisto preveruje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, SMER MÁ voličov, pretože títo voliči sa cítia aspoň chvíľu dôležití a že o niečom rozhodujú, keď dávajú hlas tej bande. Fanúšikov má aktuálne SMER takisto, ale tí volia náckov a fandia im preto, lebo SMER začal hlásať ich názory. Takže by som skôr voličov rozdelil na skupiny podla inteligencie, vzdelania atď.

      Odstrániť
    2. Mýliš sa , každý si vôli tu svoju sviňu, a ty sa, podľa mna, len povyšuješ , prečo ?
      Alebo sa mýlim ? Ty si tu za krásneho aj múdreho.

      Odstrániť
  2. Tiež by som nepovedal, že Smer má voličov. Smeráci len prostredníctvom populizmu si získajú nejakých ľudí, ktorí im dajú hlas, a potom reptajú na to, čo robia (neuvedomujúc si, že ich oni tam dostali).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pekne blbosti obaja pisete.

      Odstrániť
    2. To zaváňa vyznaním vesmírneho kráľa múdrosti a objaviteľa inteligencie. Igor, nemáš byť na vláde? :-0

      Odstrániť
  3. pane ? hádam súdruh

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám tajné info zo zdroja blízkeho jednej upratovačky v Kremli. Ďaďa Vova sa bojí atentátu, gombíky po pravej ruke spúšťajú kamery :))) Lenže v kamerách nasmerovaných na aparátčikov nie je optika ale 12x76 buckshot.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.