ads

Nitrianske absurdno

Že sú voliči Smeru zúfalí chudáci, vo svojej hlúposti sprosto zmanipulovaní bandou skorumpovaných milionárov, ktorí svoje bohatstvo získali práve na ich úkor, to je známy fakt. Ale aj tak je prekvapivé, keď sa pustia do prejavov "solidarity s Robertom Kaliňákom"

Je naozaj možné, že ušľachtilá elfka smeráckeho chlieva Monika Beňová nepočula, ako dav nadáva prezidentke? Urobil som o tom vtip, ktorý to celé vysvetľuje a samozrejme ho nemôžem dať verejne. Predplatitelia mojej mobilnej appky ho však už vidia medzi bonusmi. Ak chcete aj vy, tu si appku stiahnite:
 

5 komentárov :

  1. To čo sa deje na Slovensku nemá obdobu. Keby takým spôsobom ako to bolo na mítingu strany Smer v Bratislave protestovali a urážali v Rusku Putina, tak by tam zakročila milícia s takou brutalitou akú si u nás nevieme predstaviť ani v najhoršom sne. A tých čo by taký míting organizovali a viedli by pozatvárali najmenej na 5 rokov.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kto po tomto videu ešte volí Smer, je úplná mentálna a morálna troska.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím a titul morálna troska par excellence získava Monika Beňová, ktorá po Blahovom prejave tlieskala a neskôr sa prezidentke ospravedlnila ako "žena žene".

      Odstrániť
  3. Najzaostalejší národ v Európe: neschopný vyprodukovať jediného charizmatického človeka. Všetko chamraď.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teraz možno chamraď, ale vedeli sme, čo sme chceli. Narážam na SNP. Verím, že sme ešte nezabudli..... K prezidentke, nevolil som ju, ale je legitímnou prezidentkou. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.