ads

Nová konšpiračná teória

Ako by povedal klasik: Keby bol Putin poníženým sluhom svetového židojaštersko-petrošekelovo-iluminátskeho sprisahania v snahe dostať škandinávske krajiny do diabolského NATO, nevyzeralo by to inak.

K tomuto vtipu ste sa mohli dostať oveľa skôr. Ak si stiahnete mobilnú appku Cynickej obludy, nielen že vám žiadny vtip už neujde, ale o každom dostsnete notifikáciu hneď, ako ho zverejním. Je to úplne zadarmo, na verejné vtipy netreba žiadne predplatné. Tu si appku stiahnite:
 

6 komentárov :

  1. Experimentalne skusam experimentalne zapnute eperimentalne komentare. Ale ked uz sme pri tom experimentovani, vie mi niekto z expertov vysvetlin naco su ku vtipom komentare? Iba co si hanbu spravim s gramatikou. Mavinius.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Komentáre k vtipom sú dobré na to aby sme vedeli kto sa smeje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nielen kto sa smeje ale aj koho to presne trafilo ;)

      Odstrániť
    2. Ja Židojašter som bol tvrdo zasiahnutý a zvíjam sa v nepredstaviteľných bolestiach.

      Odstrániť
  3. nech zdvihne ruku ten, koho vlastna mama neberie fejsbuk ako studnicu pravdy :) (a ty si s tym nevies rady ako jej pomoct)... dakujem, vsetci ruky dole ;) .. proste konspiracie tu su a budu uz nafurt ;) .. otazka je kedy vzniknu weby, ktore si vymyslanim vlastnych konspiracii budu usie...t, ups utahovat z konzumentov ich obsahu ;) a tym ich primeju trosku sa nad sebou zamysliet ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Take uz existuju a ziadna ovecka sa nezamyslela. Sirili to dalej ako ich objav dalsieho sprisahania.

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.