ads

Pokakaní až za ušami

Chudáci všetky tie putinovské svine na čele s Ficom, čo dnes v panike zdrhali z parlamentu, len čo sa tam zjavil  Zelenskyj.  Musel to byť pre nich hrozný stres a to bol ukrajinský prezident len na obrazovke. 

Je naozaj možné, že ušľachtilá elfka smeráckeho chlieva Monika Beňová nepočula, ako dav nadáva prezidentke? Urobil som o tom vtip, ktorý to celé vysvetľuje a samozrejme ho nemôžem dať verejne. Predplatitelia mojej mobilnej appky ho však už vidia medzi bonusmi. Ak chcete aj vy, tu si appku stiahnite:
 

6 komentárov :

  1. ja som rad ze odisli, lebo som sa mal pocit ze to bude najvacsia medzinarodna hanba slovenska. Podla mna to zariadil fico, lebo tu kliku vedie a vie ze by to bolo kontraproduktivne rovnako ako si to dodatocne uvedomil pri nitrianskom skandovani proti prezidentke. On je lstivy ale ty ostatny idioti su len total blby a robili by cirkus urcite keby tam nebol.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musim ale poznamenat, ze jeden Kolesik ostal a prijemne prekvapil reakciou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Buď bol tak ožratý, že nevedel , čo robí, alebo mal službu, ktorou ho poveril ich Fuhrer. Neexistuje činnosť, ktorá by bola v prospech Slovenska a robil by to odľud z KSSmer.

      Odstrániť
  3. Zelenskyj denacifikoval slovensky parlament

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keby som bol poslancom, bozkával by som ruky-nohy každému, kto by zariadil, aby som sa nemusel pozerať na ten odporný boľševický ksicht.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.