ads

Kompletný Heger v skratke

Eduard Heger - najvýznamnejší súčasný slovenský zástanca životnej filozofie pokrytectva a alibizmu ako ochranných štítov diletantov.

K tomuto vtipu ste sa mohli dostať oveľa skôr. Ak si stiahnete mobilnú appku Cynickej obludy, nielen že vám žiadny vtip už neujde, ale o každom dostsnete notifikáciu hneď, ako ho zverejním. Je to úplne zadarmo, na verejné vtipy netreba žiadne predplatné. Tu si appku stiahnite:
 

3 komentáre :

  1. ten co zamestnava zboznych zlodejov

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Trnavské čudo si vybralo za hovorcu nudného zaklínača hadov Eda. Ako chce konkurovať presvedčivému vrahovi z Topoľčian, ktorého volí tlupa bezmozgovcov?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rozumiem vsetkym normalnym ludom, ktory vadi Martovicov sposob kumunikacie a vytvarania "prekvapeni", pri ktorom sa velmi tazko funguje a urcite to musi liest na nervy aj Hegerovi,. Na druhej strane kvoli zahranicnej realite vojny, kde predseda vlady a prezidentka zaujimaju jasne postoje, na ktore mozeme byt hrdi viac ako vo vacsine EU krajin, by bolo teraz nezodpovedne vyvolal ostry suboj medzi predsedom najsilnejsej strany v parlamente a predsedom vlady. Takze Hegerova strategia sa mi nezda az taka nezmyselna a kvoli tvari SK v zahranici by sa nemohlo niec horsie stat, ako keby kvoli sporu s Matovicom musel odist. OLaNO by ho nepodrzalo a SmeroHlas sa s nimi s radostou proti Hegerovi spojil.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.