ads

Čo sa zmení na školách

Matovič sa tradične hodil o zem a hlasovanie o zvýšení platov učiteľov chce stále spájať so zvýšením dane z predaja tabaku a alkoholu. Ak sa mu to podarí, na školách nepochybne nastanú zmeny. 

A v rámci hesla na hrubú gyieru, hrubá záplata, urobil som nedávno jeden z najsprostejších vtipov v histórii Obludy. Takže ho v žiadnom prípade nemôžem dať verejne, ale verím, že predplatitelia mojej mobilnej appky nad ním už chrochkajú. Ak chcete aj vy, tu si appku stiahnite:
 

9 komentárov :

  1. Čo tam po cigaretkách, ale z chľastu koľko dostanú.
    Možno dobrovoľne zavedú doučovanie na tému: Ako prechľastať čo najviac peňazí.
    A spolky na podporu rodiny z toho budú nadšené, pretože to je predsa im najvýznamnejší cieľ - podpora alkoholizmu v tradičných rodinách.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Konečne niečo so skutočne vtipnou pointou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sproste deti - zaklad Slovenska. Vsade sa rozkrada tak naco vzdelanie? Igorovi Branovi ci Borisovi stacilo opysovat a jaki su to neska stari chuji. Trkanie je pre hlavne decka, chlapi si vipyju!!!! Do DNA????

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj dnešní voliči Smeru, Hlasu, Rodiny a fašistov tak začínali - ako sprosté deti. A ostalo im to. :-)

      Odstrániť
    2. Suhlas! Vystizne!

      Odstrániť
  4. Zdanenie tabaku a alkoholu je v poho. Problémom je, že Matovič sa začal hrať na socialistu a bľaboce o zdaňovaní bohatých firiem. Snažíš sa uspieť? Bacha na vec: striehnu na teba komunisti a po novom už aj novosúdruh Matovič.

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.