ads

Hriech sa nestal

Kňaz František Ondrek dlhodobo zneužíval 13-ročné dievča a pred pár dňami za to dostal len absurdne smiešnu podmienku. A aj to je vlastne zázrak, lebo cirkev pôvodne v rámci utulania donútila obeť podpísať papier, že polícii sa to vôbec hlásiť nebude. 

8 komentárov :

  1. Keby hulil travu, dosrtane 10. Strasny stat co nevie ochranit svoje deti a takto smiesne tresta uchylakov. Hlavne, ze tu ma kazdy druhy plnu hubu "tradicnej rodiny", krestanskych hodnot a potom, ze iberali su fuj a uchylaci. A ono to je vdy naopak, vzdy. Uplne pomylene.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Absolútnu pravdu ste povedal, súhlasím do bodky...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonym. Ak toto povie biskup tak je to na zamyslenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nepovedal biskup, ale cynická obluda

      Odstrániť
  4. Biskup a predstaviteľ cirkvi málokedy povie to, čo si naozaj myslí...Keďže v niečo veriť ešte neznamená, že to je aj pravda.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ved ono si ho to najde... 😉

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Choré, choré. Toxická cirkev, toxický štát, ako cirkev s týmto fungovaním, tak štát sú odsúdenie na zrútenie sa samé do seba, pretože sú príliš toxické (podobne ako komunizmus). Za látky, ako marihuana a psychadelika , ktoré rozšírujú vedomie ( nie tvrdé drogy ) sú násobne prísnejšie tresty. Žite si ďalej milé "autority" vo svojej bubline, vám sa zrejme až na smrtelnej posteli otvoria oči, možno ani vtedy. Každopádne, ludia vám neveria, a tí ktorí ešte veria, sú vascinou menej inteligentné a vnímavé bytosti, ktoré okrem slepého podporovania vašej bubliny neprinášajú svetu nič moc prospešné. Udržujte si ďalej svoju bublinu pomocou moci, tak či onak, sú vaše inštitúcie odsúdené na zánik.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čaute je to z Oravy (DK).... Len nech ho uvidím 😡😡😡😡 pojebana cirkev

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.