ads

Pápežova ruská propaganda

Pápež krásne prebral tvrdenia ruskej propagandy a prišiel s myšlienkou, že napadnutie Ukrajiny Ruskom "mohlo byť vyprovokované". Nuž, nebolo by to prvýkrát, čo sa cirkev dala ochotne do spolku s agresívnym, svet ohrozujúcim diktátorom. 

S pápežkom som urobil ešte jeden vtip. Ale ten keby som dal verejne, zasa by sa ma miestny katoliban snažil zrušiť, takže som ho dal len do bonusov v mobilnej appke. Moji predplatitelia ho tam už vidia. Ak chcete aj vy, tu si, prosím, appku najskôr stiahnite:
 

23 komentárov :

  1. V RuZku býva taký dobrý ujo, ktorého oklamal taký zlý bubák a on potom bežkal na Ukrajinu a tam robil kakané veci. Rozprávka pre deti do 4 rokov a ľudí s IQ pod 75...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. za dobrou pracou katolickej cirkvi je vela mrtvol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi ako milóny mrtvol pod progreSSivnym nacizmom?

      Odstrániť
  3. Veď ju aj vyprovokoval zakomplexovaný škriatok Putin, aby ukojil svoje po moci bažiace ego.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď už nemôžu upaľovať ludí , tak papež aspoň prilieva olej na oheň !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V akej bublinke musia byť autori cynickej obludy uzavretí, aby mohli takto prostoducho a bez intelektualnej hanby glosovat? Keby ste len aspon nieco tusili o vatikanskej informacnej sieti, budovanej starocia alebo o (ambivalentnom) postoji katolickej cirkvi pocas 2. sv. vojny. Vratane obeti, ktori nacistom neuhli, dobrovolne polozili zivot a ktorym autori cynickej obludy moralne nesiahaju po clenky. Co uz, aj vy ste len produkty komunistickeho vzdelavacieho systemu…

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O čom tu mekoceš? Rusko si vyrobilo zámienku a iba vďaka psychopatovi z Kremľa dnes zomierajú desaťtisíce ľudí. A ty ešte máš tú drzosť niekomu vypisovať o morálke?! Ďalší odporný ruský troll, prečo to SME nemaže a neblokuje permanentným IP banom?

      Odstrániť
    2. Mazať iné názory? Pán je demokrat! Argument ad rem namiesto ad personam (psychopat)? Pán hľadá pravdu! A vraj stredovek bol temný…

      Odstrániť
    3. Ty nemáš názory, ale si v robote a za mrzký groš tu šíriš ruSSkú odpornú propagandu. Ani stredovek sa nechytá na odpornosť Russka a ruSSkých kolaborantov a trollov.

      Odstrániť
    4. Stredovek bol na rozdiel od novoveku zlatý vek ľudstva! no a trolom najprv doporučujem študovať dejiny až potom kydať :)

      Odstrániť
  6. a to vraví človek, ktorý sa vulgárne vyjadruje o zenách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ondrejícek maže kritické komentáre. Keď označí speváčku SM za postihnutú nazvú to satirou a keď sa im dostane ich vlastnej medicíny ako napr. progreSSívny nacista už maže komantáre! SIC!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naučte sa čo je nacizmus a potom píšte. Urážate všetky obete nacizmu a fašizmu.

      Odstrániť
    2. Nie to vy urážate obete fašizmu a nacizmu! Lebo Vatikán dávno v encyklikách odsúdil fašizmus a boľševizmu... A dnes existuje progresívny nacizmus v rôznych podobách...

      Odstrániť
    3. Over si fakty a potom kritizuj

      Odstrániť
    4. mam fakty a dáta a nie emócie ako členovia Agresívneho Slovenska :)

      Odstrániť
  8. Dobrý deň pán čo si zo všetkých robí srandu.
    Práve takéto príspevky ako ste momentálne uviedol nás viac a viac rozdeľujú . Nevadí Vám to ? Od nás chcete aby sme tolerovali iný názor ale Vy ste jeden netolerantný pokrytec.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. On to jednoducho nemá v DNA kritizovať svojich. Veď ani len jeho obľúbenú partaj v EU parlamente čo koketuje a diskutuje s náckom Putinom! PS je v jednej frakcii s Makarónom a Scholzom. To už im nevadí, že s nacistami v RuSSku sa nediskutuje?

      Odstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.