ads

Úroveň právnikov v Smere

V rámci rozbabrávania priaznivcov prichádza Smer opäť s referendom a opäť s otázkami, ktoré im Ústavný súd už raz zamietol. Cez víkend ale poslali do telky Kamenického, aby tvrdil, že špičkoví právnici Smeru ta predsa nemôžu mýliť.

K tomuto vtipu ste sa mohli dostať oveľa skôr. Ak si stiahnete mobilnú appku Cynickej obludy, nielen že vám žiadny vtip už neujde, ale o každom dostsnete notifikáciu hneď, ako ho zverejním. Je to úplne zadarmo, na verejné vtipy netreba žiadne predplatné. Tu si appku stiahnite:
 

6 komentárov :

  1. Rober Fico je pravnik? Rober Fico je pravnik? Rober Fico je pravnik? Rober Fico je pravnik? Rober Fico je pravnik? Rober Fico je pravnik? Najvyssie postaveny?
    Aj moj Robertko v nocnom supliku je vyssi ako on!!!! To inemu v Smere sa viac-vyssie nepostavi?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je to právnik, je to obyčajný vrah.

      Odstrániť
  2. Príde do baru klamár zlodej a neúspešný právnik. Barman sa pýta, pán Fico, dáte si kolu?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neviem čo sa všetci pozastavujete nad Ficom, Slotom, Mečiarom, Matovičom, Kolárom a pod. To sú reprezentatívne vzorky SVK národa. Takýto je v skutočnosti SVK národ. To ako myslia tieto osoby, čo chcú a ako sa správajú to chce a robí aj SVK národ (podľa možností). A keď tu 0.001% obyvateľstva má iný názor, určite to na veci nič nezmení. Dobré ráno.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bohužiaľ máte PRAVDU... volíme stále horšie ( v podstate nie je z čoho vyberať)..hanba nám...keby že som mladší...tak idem preč....nečudujem sa ľuďom, čo stadiaľto odchádzajú

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.