ads

Smerácka fotobomba

Na tejto fotke, ktorú FB podstrčil v rámci smeráckeho proma, je strašne veľa úžasných výrazov tváre. Ficov a Blahov bolestný kŕč napríklad. Ale jedna osoba sa tam tvári úprimne. A nikto z milióna platených adminov zo Súmračnej si ju nevšimol. 

S touto inšpiratívnou fotkou mi rovno napadol ešte jeden vtip. Ale ten je oveľa škodoradostnejší a úprimne nekorektný, takže bude lepšie ak ho verejnosť neuvidí. Predplatitelia mojej mobilnej appky ho však už majú medzi bonusmi, takže ak chcete, môžete ho vidieť spolu s nimi. Najskôr si appku stiahnite tu:
 

6 komentárov :

  1. však aj Robko vyzerá úplne úprimne a Blahovi ako obyčajne žiadna myšlienka zbytočne nevrásni čelo ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si použil vo vete spolu s Blbošom Dlahom aj slovo myšlienka? Vtipálek...

      Odstrániť
    2. toto mi vyrazilo dekel :)

      Odstrániť
  2. Sme mimoriadne bohatá krajina na rôzne kreatúry: Hranol, Blboš Dlaha, Egomaniak z TT, Nadržaný inseminátor zo SmeSpodina, úchylný zametač 363, vedenie KSSmer to je už úplné panoptikum, v Oľajno sú rôzne Tabaki a iné jednobunkovce, uvrešťané čudo Mazurek, vynikne tiež Aljašská treska zo Smeru parkujúca luxusným autom na mieste pre invalidov a desiatky iných "osobností". Na to, že je nás len 5 a pol milióna máme zrejme najviac dementov vo verejnom živote v pomere k obyvateľstvu na svete.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. lebo opat vidi peknu ritku TS/04 ----a mohol by zasunut

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aha, stará Blažková z hornej dolnej !!!

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.