ads

Znamenie sa zjavilo

Matovič v rámci porovnávania si so Sulíkom ohlásil, že zajtra sa bude hlasovať o platoch učiteľoch aj zvyšovaní daní naraz. A všetci vieme, čo nasledovalo, keď veľmi podobnú ješiťácku habaďúru odpálila v roku 2011 pani Cliveta...

Nie je to ľahké ustrážiť si v týchto časoch nezávislosť a môcť robiť vtipy o komkoľvek. Podarilo sa mi to jedine vďaka podpore predplatiteľov, ktorí majú moju mobilnú appku. Ak chcete necenzurovanú Cynickú obludu s viac ako 650 neverejnými vtipmi navyše a patriť medzi priamych podporovateľov mojej tvorby, tu si ju stiahnite:

 

8 komentárov :

  1. Az na to, ze pri hlasovani o eurovale islo o zasadnu vec a nie o jesitactvo alebo porovnavanie si. Neschvalenie by malo dosah na celu eurozonu a viac. Hlupy, nevydareny “vtip”.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si ako klasický smerák. Vidíš len to čo ti nakuká tvoj milášššik. Nehľadáš fakty a súvislosti, aby si videl dopady. To je pre teba zložité, tak si ideš svojou jednoduchou cestou.

      Odstrániť
    2. netrep, ziadny dosah na eurozonu by to nemalo, nas hlas ich ani nezaujimal, mohli sme im ukazat aspon prostrednik, jediny dosah to malo/ma len na nas beznych obcanov, si pozri zadlzenost, nezda sa mi zeby greci boli na ekonomickej urovni ako japonci https://data.oecd.org/gga/general-government-debt.htm akurat sa grekom zdvojnasobil dlh zo 100 na 200mld, peniaze sa minuli a moze sa to zopakovat kedykolvek, co sa vlastne vyriesilo ?

      Odstrániť
    3. Nas hlas by na to zial asi nemal na finalne rozhodnutie vplyv, ale bolo by slo aspon o statement. Takto v tom Nemci ostali asi sami a dosledky tejto nezodpovednej politiky zneme aj dnes. Obrovska inflacia cien nehnutelnosti, ktora prerastla aj do masivneho zdrazovania spotrebnych statkov v poslednych rokoch. Eurozona kedysi aspon za nieco stala, ale tym, ze sa ciele stability a doveryhodnotnosti obetovali v prospech politickeho ciela udrzat notoricky financne nezodpovedne krajiny v eurozone a nenechat ich skrachovat. Mame zial miesto Marky Liru.

      Vtedy si mozno SaS naivne myslela, ze s tym nieco spravi, dnes uz sa na nejake snahy mat stabilne ceny a tvrdu menu vykaslala cela Europa, sporitelov a pracujuci hodili vsetci za hlavu, tak na to rezignovali aj oni.

      Smer by asi vyhral volby tak ci tak, len by dosiel o 2 roky neskor. Mozno by sa boli stihli este urobit a zabetonovat nejake dobre reformy, kto vie.

      Odstrániť
  2. prajem robertkom vsetko najlepsie k dnesnym meninkam!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ak pozabijaju viac Slovakov ako Igor preco by nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Matovič je schopný položiť vládu, len aby akokoľvek poškodil Sulíka. Ten nešťastník z Trnavy je duševne chorý.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Experimentalne je to tak .. ale preco experimentuju na nas, na obcanoch ? Co tak pouzit vlastne majetky, vlastny dom ,vlastne uspory, ha ?

    OdpovedaťOdstrániť

Experimentálne sú zasa zapnuté komentáre. Uvidíme, ako to dlho to vydrží.